Kdo je Iza

nekaj besed o meni

Iza Logar

“Sem Iza Logar, licencirana fitnes inštruktorica, inštruktorica skupinskih vadb in prehranska svetovalka. ”

V fitnes vode sem se podala pri 18-ih letih, ko sem zaključija svojo plesno pot. Šport, narava in glasba so bili moji spremljevalci že od malih nog, predvsem pa sem bila navdušena nad plesom. V plesu sem lahko združila ljubezen do gibanja in glasbe, predvsem pa mi je dal nek poseben občutek do lastnega telesa. Naučil me je, kako imeti rad svoje telo, prav tako pa je v meni vse do danes pustil disciplino, vstrajnost in predvsem to, da se po vsakem padcu znova poberem.
V fitnesu sem se najprej zaljubila v skupinske vadbe. Tam me je gnala ta neverjetna energija, energična glasba in celotna skupina, ki je imela skupen cilj. Kot zelo odprta in komunikativna oseba, me je izjemno veselilo delo z ljudmi, zato sem se odločila, da se poleg študija komunikologije na Fakulteti za družbene vede, podam še v trenerske vode. Tako so se izobraževanja in licence vrstile ena za drugo. Najprej sem postala inštruktorica skupinske vadbe, nato pa še fitnes inštruktorica na Fitnes zvezi Slovenije. Ker sem bila velik navdušenec nad zdravo prehrano, sem se odločila še za tečaj prehranskega svetovalca, ki mi je v prvi vrsti pomagal razumeti lastne težave, kasneje pa sem uspešno lahko začela svetovati še mojim strankam. Ob zaključku študija komunikologije sem v svoji diplomski nalogi lahko združila študijsko znanje in svojo strast do dela na področju zdravja.

Zdravje je zame najpomembnejša vrednota, saj sem mnenja, da če živimo v zdravem in čilem telesu, se naša dobra energija odraža navzven in jo lahko širimo tudi na vsa druga področja okoli nas. Zavedam se, da zdravje nikakor ne zahteva zgolj zdravega prehranjevanja in gibanja, temveč tudi mnoga druga področja, zato se svojim strankam vedno posvetim celostno. Moj glavni cilj je ljudi naučiti, kako nas zdrav življenjski slog lahko resnično osrečuje in naš vsakdan naredi kvalitetnejši. Če si želimo zdravo telo na dolgi rok, je potebno spremeniti način mišljenja, način razmišljanja, ki ga producira današnja družba. Zdravja se ne da kupiti ali na hitro pridobiti, zdravje je celoživljenjski projekt, ki mu moramo ostati zvesti. Moje poslanstvo je, da vsakemu, ki si želi spremembo na bolje, pokažen njemu prijazno pot.

Moja pot

iz teorije v prakso

Si želiš spremembe?

Tvoj prvi korak k boljšemu počutju