Živjo, sem Saša, stara 45 let. Zadnjih 14 let sem predvsem preobremenjena mama. Obveznosti je vsak dan preveč, časa premalo, utrujenost in izčrpanost pa “odlično ohranjata” ustaljeno rutino. Verjetno bi se ta ritem vlekel še naprej, če se ne bi moje telo uprlo. Bolečine v križu, kolku in vratu. Nujno sem potrebovala spremembo in telovadbo. 
Izo sem izbrala po intuiciji. Zdela se mi je drugačna, celostna, začutila sem, da ponuja več. Občutek je bil, da bom ob njej pridobila tudi kot oseba ne samo v smislu vadbe. V svoji situaciji nisem potrebovala osredotočenosti na boljši izgled, ampak predvsem zdravo in močno telo brez bolečin. 
Že prvi pogovor je bil točno to kar sem potrebovala. Jasen, pozitiven, osredotočen, učinkovit, brez izgovorov. Iza me je spodbudila, da sem opravila vse potrebne preiskave, budno je spremljala izvide in se posvetovala s kolegi strokovnjaki, da so bile vaje res kvalitetne in prilagojene zame. Svetovala mi je literaturo in mi dala vedeti, da se stvari vedno lahko izboljšajo.
Z vsakim treningom na novo odkrivam, kaj zmorem. V dobrem mesecu me je opremila z znanjem za vsakodnevno učinkovito izvajanje vaj za stabilizacijo trupa. Bolečine so se ob redni vadbi omilile in spet je prijetneje biti v svoji koži. 
Iza je darilo. Je prizemljena, mirna, topla, zdravo samozavestna, optimistična pa tudi navihano nasmejana in zgovorna. Ne pusti, da se utapljaš v skrbeh in nemoči, ampak je vedno osredotočena na učinkovito iskanje rešitve v dani situaciji. Svoje delo kljub mladosti opravlja zelo zrelo, kvalitetno in odgovorno. Iza pomaga, da v vseh pogledih postajaš boljša različica sebe. Hvaležna sem, da je v mojem življenju.