Urša in Klara

Verjetno ste že vsi slišali za rek “PRI IZI NI NIKOLI NA IZI”. Pa vendar, ko smo se spoznale, je bilo še vse na izi. Brezskrbni dnevi, veliko žuranja, malo spanja, polnočni prigrizki, pa smo še vseeno izgledale BODY-BY-IZA like. Potem pa je prišlo “odraslo življenje”. Na srečo si je Iza izbrala poklic, ki nama pomaga, da stvari spet postanejo vsaj za trenutek bolj na izi, čeprav naslednje dva dni ne moreš normalno hodit. Energija, ki jo izžareva na treningih, te vsaj za eno uro popelje stran od službe, izpitov, najemnine, diplome… Ves čas razmišljaš o mišicah, za katere sploh nisi vedel, da jih imaš in ko je blazno težko, je dovolj že en strog pogled in en “še malo” ter seveda “vidim te (čeprav gleda v drugo smer?!?)” in spet si poln zagona.
Še eno ogromno + točko si zasluži, ker ne podpira praškov! Spoštuje lokalno, sezonsko pridelano hrano, ki jo midve kot inžinirki agronomije, še toliko bolj ceniva. Kaj delaš s polnih hladilnikom bučk, paprike, paradižnika, jajčevcev in jajc? Ja, pogledaš Izin Instagram profil in kosilo je na mizi.

Življenje zajema s polno žlico, kjer ne manjka zdravih in zabavnih stvari. Kdaj pa kdaj naju pelje na sladoled – če te pelje trenerka, nima kalorij!!

Draga Iza, hvala ker si! Hvala, ker eno uro pri tebi ni nič na izi, da je življenje po tem bolj na izi.

Love
Urša in Klara